Samuus

Tuotantotalo Samuus, tuttavallisemmin Samuus, on perustettu Antti Liinpään toimesta vuonna 2006. Toiminnan lähtökohtana oli tuolloin ja on edelleen palava halu tuottaa elävää kuvaa, ja tehdä se joka päivä entistä paremmin, mutta niin että toiminta on koko ajan fiksulla pohjalla ja ennen kaikkea tehokasta. Intohimoinen, mutta kustannustehokas, suhtautuminen video- ja tv-tuotantoon on näkynyt vuosien varrella Nelosen Startissa, Nelonen Pron Golfarissa ja TV Viiden sekä Kutosen Kaarassa. 

Samuus on tuottanut noin 600 puolen tunnin makasiiniohjelman jaksoa joka tarkoittaa yksittäisinä 2-10 minuutin insertteinä noin 2000 kappaletta. Tämän lisäksi Samuus on tuottanut satoja yksittäisiä inserttejä yrityskäyttööön. 

Miksi Samuus? Koska tiedämme mitä teemme ja tuotamme sen nopeasti ja kustannustehokkaasti. Kun nopealla toiminnalla, laadulla ja kustannuksilla on väliä, Samuus, Tuotantotalo Samuus. Yst. Antti Liinpää

VASTAAVA TUOTTAJA

Antti Liinpää

Antti Liinpää

Monimediatuottaja

Antti on videon monitoimimies, joka ideoi, suunnittelee, tuottaa, toimittaa, juontaa, ohjaa, kuvaa, leikkaa ja ja jakelee. Nopeasti. Laadukkaasti. Kustannustehokkaasti.