TUOTANTOTALO SAMUUS


Tuotantotalo Samuus tuottaa asiakkailleen hyviä tarinoita, jotka koskettavat, viihdyttävät ja hyödyttävät. Netti- ja somekanavissa haetaan ja katsotaan eniten viihdettä ja tietoa. Useimmissa tapauksissa yrityksen kannattaa valita jälkimmäinen oman videoviestinsä kärjeksi. Viihde on vaikea laji ja se aiheuttaa helposti väärinkäsityksiä. Jos aidosti haluaa auttaa asiakkaitaan, tuottaa heille hyötytietoa, ja tekee sen viihdyttävästi, on omassa videoviestinnässään todella pitkällä. Tällaisten videoiden tuottaminen on Tuotantotalo Samuusin ydinosaamista.

KOIVU


Koivu on Tuotantotalo Samuusin uusi naisille suunnattu hyvinvointikonsepti, jossa kerrotaan, testataan ja kokeillaan uusia kuntoilumuotoja, hoitoja, tuotteita ja tavataan kiinnostavia ja suomalaisia persoonia, jotka ovat omien alojensa huippuosaajia. Koivu starttaa syksyllä.

VIDEONA


Kerro se videona. Videona on Tuotantotalo Samuusin uusi videopalvelu suomalaisille mikro- ja PK-yrityksille. Siinä valmiiksi mietityillä videotuotteilla käynnistetään ja ylläpidetään yrityksen jatkuva videotuotanto. Uutuus Videona. Palvelu Videona. Tuote Videona. Osaaminen Videona. Idea Videona. Tarjous Videona. Ehdotus Videona. Tiedote Videona. Kohde Videona. Kerro se Videona.

KAARA.TV


Tuotantotalo Samuus on tuottanut kotimaista autoiluohjelmaa perustamisvuodesta 2006 lähtien. Samuus tuotti Nelosen Startia (2006-2014) yhteensä noin 500 jaksoa. Startin viitoittamaa tietä jatkoi Kaara, jota esitettiin Vitosella ja Kutosella 80 jaksoa vuosina 2014-2016. Syksystä 2016 lähtien Samuus on tuottanut Kaaran jaksoja, ohjelmia ja videoita netti- ja somekanaviin. Keväällä 2017 Samuus toteutti yhteistyössä Gasumin kanssa kaasuauto-sarjan, jonka jaksoja voit katsoa vierestä. Samuusin Antti Liinpää siirsi vuonna 2003 alkaneen auto- ja autoilusisältö osaamisensa AutoTeddy-konseptiin, jonka tehtävänä on muuttaa suomalaista vaihtoautokauppaa entistä selvästi parempina hintoina ja palvelukokemuksina. AutoTeddy tulee autokaupan lisäksi jatkamaan autosisällön tuottamista. Tutustu AutoTeddyyn osoitteessa autoteddy.fi

AUTOTEDDY


AutoTeddy palvelee niin yksityisiä kuin yrityksiä heidän kaikissa autoasioissaan.
AutoTeddy:
Myy ammattimaisesti hyvällä hinnalla nykyisen autosi. Voittosi suhteessa autoliikkeen hyvityshintaan on useita tuhansia euroja. Kartoittaa tarpeesi ja miettii sinulle vaihtoehdot antamasi budjetin ja toivottujen ominaisuuksien pohjalta. Hankkii valitusta autosta parhaan mahdollisen tarjouksen
Tilaa palvelu osoitteessa: autoteddy.fi